Ankara Kahvaltı Mekanları – Ankara’nın Favori Mekanlarında Lezzet Dolu Bir Güne Başlayın

Türkiye’nin gözbebeği olan Ankara kahvaltı mekanları ile öne çıkan kentler arasındadır. Kentte başka başka beğenilere hitap eden birbirinden özel kahvaltı mekanları bulunur.

Ankara Bölgesindeki Kahvaltı Mekanları

Bu yazıda biz de sizlere farklı kişiler için değişik adreslerde kalitesinden emin olduğumuz alanları sıraladık. İşte o kahvaltı mekanları.

Ankara bölgesindeki kahvaltı mekanları

Otto Lounge Restoran Cafe

Ankara kahvaltı mekanları denilince aklımıza gelen ilk adres Otto Lounge Restoran Cafe olup, mekan özellikle serpme kahvaltı hizmeti vermektedir. Son derece zengin kahvaltı menüleriyle son derece iddialı olup, mekanın serpme kahvaltıları her gün ila arasındadır. Kahvaltı içeriğinde tam anlamı ile yok yoktur. Çocuklar için özel bölüm de olan mekan aynı zamanda restoran olarak da hizmet verir.

Telefon numarası: 0530 665 65 65

Adres: Kızılırmak, Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 25/a, 06510 Çankaya/Ankara

Meşhur Köy Kahvaltısı

Ankara kahvaltı mekanları içinde bizim size ikinci önereceğimiz yer ise Ankara’nın en meşhur adreslerinden bir tanesidir. Kimi zaman sıra bulmak imkansız olan mekanda adı gibi tamamı doğal besinlerden oluşan bol peynir çeşitleri, bal, yumurta reçel çeşitleri gibi köy kahvaltısı sunulur. Kurum ila saatleri arasında hizmet verir. Önceden rezervasyon yaptırmak ise şart.

Telefon numarası: (0312) 441 82 89

Adres: Yıldızevler, Barış Manço Park İçi Yolu, 06550 Çankaya/Ankara

Ankara kahvaltı restoranları açık menü ve serpme kahvaltı

Deniz Kozanlı

Ankara bölgesindeki tamamı ile yöresel lezzetlerin sunulduğu üst segment kalitede olan bir mekan daha var karşımızda. Buraya da güvenle her zaman ister hafta içi ister hafta sonu kafanızda en ufak bir soru işareti olmadan gidebilirsiniz. Serpme kahvaltı sunulan hem tazelikten hem lezzetten ödün vermeyen bir yer burası.

Telefon Numarası: 0312 285 85 56

Adres: Balgat Mah Ceyhun Atuf Kansu Cad. &, 1368. Sok. No:4, 06520 Çankaya/Ankara

Cafe Botanica

Son olarak da sizlere Ankara kahvaltı mekanları denilince akla gelen bu mekandan bahsedeceğiz. Mekanda kahvaltı servisi hafta içi , hafta sonu ise ’a kadar devam ediyor. Serpme kahvaltı sunulan hem açık hem de kapalı alanı yer alan Cafe Botanica, kendisine has atmosferi ile bağımlılık yapıyor.

Telefon numarası: 0312 466 60 89

Adres: Barbaros, 5/1, Billur Sok. 06680 Çankaya/Ankara

Ankara’da kahvaltının tadını bu mekanlarda çıkarabilirsiniz. Saydığımız bu yerler hem geleneksel hem de modern mekanlardır.

İçeriği Sevdiklerinizle Paylaşın!

Yorum yapın