Johnny Depp Filmleri – Imdb Puanı Yüksek 10 En İyi Film

Johnny Depp filmleri, dünyanın en büyük film yıldızlarından biri olan Johnny Depp’in yer aldığı pek çok farklı filmlerdir. Yapımları romantik, kara fantezi gibi türlerin yanı sıra hareketli ve fantastik işler olarak da kabul edilebilmektedir. Geniş bir izleyici kitlesine sahip olan filmlerin gerçek hayatta var olamayacak kadar iyi uyarlanmış olması çok önemlidir.

En İyi Johnny Depp Filmleri Hangileridir?

Farklı pek çok türe sahip olan imdb puanı yüksek en iyi Johnny Depp filmleri arasında yer alan farklı çeşitliliğe içerisinde yer verilen yapımlar şu şekilde belirtilebilmektedir;

Johnny depp filmi
  • Karayip korsanları siyah incinin laneti – Bir korsanın genç bir kızı kurtarmaya çalışma hikayesinin beyaz perdeye yansıtılmasıdır.

  • Sweeney Todd Fleet Sokağın şeytan berberi – Berberlik yaparak para kazanan bir aile babasının eşine göz koyan bir adam sayesinde yaşadıkları ve dağılışı anlatılmaktadır.

  • Karayip korsanları ölü adamın sandığı – Savaşçı korsanların hikayesinin anlatıldığı özel bir hikayedir.

  • Karayip korsanları dünyanın sonu – Korsanların yaptığı bir anlaşma sonucunda ortaya çıkan olaylar serisi ve denizdeki kuralların ortaya çıkarılışı ile ilgili bir hikayedir.

  • Köstebek – FBI ajanı olarak çalışan sadık bir adamın görevi gereği hırsızlık yapması ve kendini olaylara kaptırmasını anlatmaktadır.

  • Karayip korsanları Salazar’ın intikamı – Çılgın bir kaptanın denizdeki tüm korsanları öldürme hikayesidir.

  • Beyaz şeytan – Maddi zorluklarla büyüyen bir çocuğun zengin olmaya çalışırken başına gelenler anlatılmaktadır.

  • Hayalet süvari – Esrarengiz bir polisin anlamlandıramadığı cinayetleri çözmeye çalışması konu alınmıştır.

  • Çharlie’nin çikolaya fabrikası – Çikolata fabrikasını devredebilmek için aranan bir çocuğun farklı açılardan başına gelenleri ve sürecin anlatıldığı özel bir yapımdır.

  • Düşler ülkesi – Olmayan bir ülkenin kapılarını açması ve Londra’da başına gelenlerin ele alındığı farklı bir yapımdır.

En Çok İzlenen Johnny Depp Filmi Hangisidir?

Pek çok farklı film türü içerisinde yer alan en çok izlenen Johnny Depp filmleri arasında Karayip korsanları filmi ve serisinde yer alan filmler yer almaktadır.

Johnny Depp Hangi Filminde Yönetmenlik Yapmıştır?

Johnny Depp’in yönetmenlik yaptığı imdb puanı yüksek 2 en çok izlenen Johnny Depp filmiKahraman” ve “Stuff” yer almaktadır.

Yönetmeni Johnny Depp imdb puan iyi komedi fantastik filmleri

Johnny Depp Gençlik Filmleri Hangileridir?

Özellikle gençler tarafından sıklıkla takip edilen filmler arasında yer alan Johnny Depp gençlik filmleri arasında en çok sevilen ve izlenen film “Elm Sokağı Kabusu” olarak bilinmektedir.

Johnny Depp Kimdir?

Johnny Depp müzisyen, Johnny ve yapımcı olarak pek çok görevi aktif olarak üstlenen farklı bir kişidir. Özel bir adam olarak tanınan ve yetenekleri ile göz dolduran Depp, altın küre ödüllerine 10 kez aday gösterilen 2 kişiden biri olarak bilinmektedir.

Johnny Depp Filmleri Neden Çok Seviliyor?

Gerçekçi ve özel içeriklere sahip olması ile Johnny Depp film türleri oldukça geniş bir izleyici kitlesine sahip çok özel yapımlara sahiptir. Özellikle kişilerin çok daha etkileyici rollerde gerçekçi oyun sergilemesi filmlerin daha fazla sevilmesine de olanak tanımaktadır.

Johnny Depp Filmleri Hangi Dalda Oscar Almıştır?

2007 yılında vizyona giren ve başrolünde oynadığı yapımlardan biri olarak Sweeney Todd isimli film yılın en iyi oyuncusu olarak Johnny Depp oscar ödülü almasını sağlamıştır.

İçeriği Sevdiklerinizle Paylaşın!

Yorum yapın